Anfield


Guidad tur på Anfield

Gör din fotbollsresa till Liverpool komplett med en rundtur på den berömda fotbollsarenan Anfield. En så kallad Stadium Tour ger dig tillgång till besök på de flesta sektionerna, pressrummet och omklädningsrummen. Gå upp för samma trappa som spelarna tar för att komma ut till planen eller lyssna på föredrag om Liverpool FC. Anfield klassas som en fyrstjärnig arena av UEFA, vilket är snäppet under världsklass. Älskar du The Reds så kan vi starkt rekommendera att du upplever detta på din fotbollsresa till Liverpool!

 

You'll never walk alone

Om du befinner dig i centrala Liverpool ligger Anfield på gångavstånd, tre kilometer öster om centrum. Du kan även ta dig dit enkelt via buss mellan Liverpool och Anfield. Inled din fotbollsresa till Liverpool med ett besök på en av pubarna i närheten av arenan. Timmarna före avspark samlas Liverpoolsupportrar vid området runt Anfield för att komma in i stämning. Liverpool Supportes' Club ligger på Lower Breck Road och var tidigare den officiella supporterklubben. Här samlas supportrar både före och efter matchen.

The Albert Pub är puben vid den populära sektionen The Kop inne på arenan. Det är här de mest inbitna fansen, de med det rödaste hjärtat, samlas innan matchen. Stäm in i skönsången när Liverpoolfansen sjunger den klassiska ”You'll never walk alone” innan matchstart. Tänk dig en fotbollsmatch med The Reds på deras hemmaplan. Att dela upplevelsen med strax över 45 000 andra fans som stämmer in i sången. En fotbollsresa till Liverpool ger dig garanterat gåshud efter den upplevelsen.